Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| October 1, 2022

Scroll to top

Top

No Comments

HUB-Horoscoop

Tempus
Steenbok: Koppigaard! Altijd overtuigd van je eigen gelijk, nooit luisteren naar de raad van anderen. Ga nu maar heel hard leren of je gaat nog een zware augustusmaand tegemoet. Succes! WatermanSummer lovin’, had me a blast! Je gaat een superzomer tegemoet met je nieuwe vlam. Ik voorspel je niets dan goeds. Enkel dat eentonige gezaag over je ex kan nog stokken in de wielen steken. Pas dus op!
Vis: Dag Vis! Dit HUB-jaartje zit er alweer bijna op. En genoten heb je zeker. Met jouw innemende persoonlijkheid is dat ook niet zo vreemd. Het was een genoegen om je dit jaar op ons instituut te hebben. Tot volgend jaar! Ram: Oké, de HUB was niet helemaal wat je ervan verwacht had. Het gras is echter niet steeds groener aan de overkant. Het leven is steeds nemen en geven. Je komt er wel door. Doorbijten is de boodschap!
Stier: Stiertje, stiertje… Al die cantussen, regret always comes late. Je bent tenslotte ook maar een sti…, euh mens. Genoeg gedronken nu. Grijp die boeken en zet je schrap voor nog een laatste studiemarathon. De beloning volgt nog. Tweeling: Van uitstel komt afstel. Je zit momenteel door het bos de bomen niet meer. TIP: Maak een duidelijke, realistische planning en houd je eraan. It’s the only way to achieve your goals!
Kreeft: Die vakantie heeft je inderdaad deugd gedaan. Je hebt dit semester met een fris hoofd (en frisse tegenzin) doorgebracht. Je hebt er veel nieuwe vrienden aan overgehouden waar je deze zomer nog veel deugd van zal hebben. Keep it up! Leeuw: Ldvd, wie kent het niet? Het is niet de ideale periode om een breuk te verwerken, maar kom op. Je vindt steun bij je vrienden en misschien zelfs meer bij een bepaalde vriend of vriendin. Je weet wat ze zeggen: elk einde is het begin van iets anders.
Maagd: What’s in a name, hé. Een maagd ben je zeker niet meer na dit jaar. Wat heb jij van je bachelorleven genoten zeg! Ach ja, je kunt er maar plezier van hebben gehad. Of je reputatie nog te herstellen is, dat is een heel ander verhaal, jammer genoeg. Weegschaal: Je blijft maar met dat dilemma worstelen. De keuze is inderdaad heel moeilijk, maar je moet de keuze van je hart volgen. Het is misschien niet de makkelijkste weg, maar je zult er geen spijt van krijgen, dat belooft de HUB-waarzegger jou!
Schorpioen:  Why did you do it, the dying frog asked and the scorpion answered: because it’s my nature. Je hebt je beste vriend goed liggen gehad, maar misschien is het nu tijd om het weer goed te maken, vind je niet? Boogschutter: You have so much to give and yet very little to receive. Trek het je niet, hoewel we het niet altijd zeggen, vanbinnen zijn we allemaal blij dat we op iemand als jou kunnen rekenen. Zelfs Jezus werd niet altijd geapprecieerd.

door Jeroen L. Mets

Submit a Comment