Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| December 5, 2020

Scroll to top

Top

No Comments

Horoscoop

Tempus

Ram: Je bent liever lui dan moe. Dat mag wel zeker wel eens, nu tenminste nog. Het semester is nog maar halverwege, dus moet je je krachten nog sparen. Gebruik die energie wel niet alleen om aan krachttraining aan de toog te doen.

Stier: Je komt vaak behoorlijk direct over en dat valt niet bij iedereen in goede aarde. Zo zullen sommigen je rechtuit vinden, terwijl anderen beweren dat je grof bent. Iets meer tact kan geen kwaad. Zo voorkom je een gespannen sfeertje, wat zeker handig is bij groepswerken.

Tweeling: Je vrienden noemen je wel eens zo trouw als een hond. Zij kunnen op jou rekenen, maar kan jij op hen rekenen? Laat niet van je profiteren door steeds je notities aan de helft van je medestudenten te geven. Trop is te veel en te veel is trop, nietwaar?

Kreeft: Op zoek naar een stageplaats of studentenjob? Jupiter en Mercurius staan bij jou op één lijn. Stel je beste cv op, trek dat stijlvolle mantelpakje of kostuum aan en je bent klaar voor een spetterend sollicitatiegesprek. Je bent zelfverzekerd en vol overtuigingskracht. Nu alleen nog de rest overtuigen!

Leeuw: Je voelt je als de koning te rijk. Je voelt je sinds de start van het nieuwe academiejaar nog steeds tiptop in orde en laat je duidelijk merken aan iedereen. Mooi zo!

Maagd: Voor jou één enkele tip: wie niet waagt, blijft maagd. En het is nu dat je actie moet ondernemen, want voor je het weet ben je dat sexy lijf kwijt. Tja, bier en frieten, niet iedereen heeft er de juiste genen voor.

Weegschaal: Nu het academiejaar écht gestart is, krijg je eindelijk orde in je hoofd. En dat geeft zelfvertrouwen. Als Weegschaal hou je van orde en evenwicht, maar doe gerust ook eens gek! Een avondje de spieren losgooien op de dansvloer zal je deugd doen.

Schorpioen: Koken is nog niet jouw sterkste kant. Wil je graag nog aan een lief raken, zorg er dan vooral voor dat je geen vaste klant wordt bij het frietkot om de hoek. Spreken de frituuruitbaters je al aan met de voornaam? Dan is het tijd om eens het kookboek van de boerinnenbond open te slaan!

Boogschutter: Het staat in de sterren geschreven: dit wordt een mooi academiejaar voor jou. Laat geen kansen liggen, oké? Geniet van elke seconde, want voor je het weet vliegt het geluk weer voorbij.

Steenbok: Als realist zie je al dat werk op je bureau liggen. Taken, groepswerken, cursussen die je nog moet onderstrepen. Geen zorgen, we zijn nog maar halverwege het semester! Durf eens weg te dromen en gebruik je fantasie, dan voel je je al veel gelukkiger.

Waterman: Hoe gezellig die filmavonden met je vrienden ook mogen zijn, kom uit je kot! Het zal je creativiteit ten goede komen en je nieuwe energie opleveren. Zo kom je het best dit drukke academiejaar door. Zoek je nog een sport? Zwemmen staat je op het lijf geschreven, Waterman.

Vissen: Je bent een klein, geil Visje in een zee van blauw. En dat komt goed uit, want je hebt je oog laten vallen op een ander mooi visje. Wees wel op je hoede voor andere vissen in je vaarwater, anders wordt je visje voor je neus weggekaapt!

Submit a Comment