Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| October 1, 2022

Scroll to top

Top

No Comments

COLUMN: Seks, drugs & rock en roll… of toch niet?!

COLUMN: Seks, drugs & rock en roll… of toch niet?!
Yens Sergooris

SD&RR

“Amai diene durft, zo maar het s-woord in het studentenblad van de HUB schrijven, een schande!”, wees gerust u en ik zijn allebei de 18 al (ruimschoots) gepasseerd, dus we kunnen wel tegen een stootje. Althans dat is mijn mening, volgens een artikel in een wel heel interessant magazine (het enige echte P-magazine) is de jeugd aan het verseuten! Geloof je je eigen ogen niet meer? Denk je nu dat je zoveel gestudeerd hebt dat je deze column helemaal verkeerd leest? Neen! Je leest dit weldegelijk correct: onze jeugd is aan het verseuten, ze zijn de rock en roll kwijt!

De volgende keer dat je nog eens een discussie hebt met je ouders moet je hen gewoon dit artikel onder de neus duwen (niet te hard duwen want dan doe je hun neus pijn en het laatste dat we hier bij Stoemp! willen is geweld). Volgens een onderzoek is de jeugd van tegenwoordig een seut in bed, heeft het geen gevoel meer voor initiatief en heeft het zijn rock en roll volledig verloren! Dit wil duidelijk iets zeggen over onze ouders… Reden één waarom de wetenschappers dit zeggen over ons: de vorige generatie jongeren (onze ouders dus) waren wilde beesten die elk weekend van vrijdagavond tot zondagochtend uitgingen. “Hoe verklaar je het seksuele aspect dan, meneer Sergooris?”, wel ook dat is heel duidelijk uit te leggen! Onze ouders, jawel diegene die ons jarenlang verzorgd hebben, diegene die jarenlang onze pamper ververst hebben, diegene die ons jarenlang in bad gestoken hebben, wel die ouders liepen naakt rond! Op straat, op school, op festivals en ga zo maar door. Wat zijn het toch sloebers. Ons van alles verbieden, maar het vroeger zelf heel bont gemaakt hebben.

Reden twee kan zijn dat de jeugd van tegenwoordig inderdaad aan het verseuten is. Maar dat betekent dan maar één ding: de jeugd moet zich opnieuw laten zien, horen én voelen (als u begrijpt wat ik bedoel): dat zij ook nog kunnen feesten als de beesten; dat zij niet hele dagen achter hun computerschermpje zitten; dat zij verdomme young, wild and free zijn! Jeugd van tegenwoordig, laat zien dat we nog de nodige seks, drugs & rock en roll in ons hebben! We zijn jong, wij leven nu.

Yens Sergooris

Ps: Stoemp! is niet aansprakelijk voor eventuele zwangerschappen of andere ongelukjes.

Submit a Comment